SÖKMOTOROPTIMERING – SEO

Vill du ta del av alla de affärer och affärskontakter som skapas genom ”sök” på Google?
Sökoptimering och toppositioner i all ära. Men vi vet att våra kunder vill ha en bra effekt med nya kunder och det är också vårt mål när vi anlitas för sökoptimering. För många av våra kunder handlar sökoptimering om att skapa nya affärer/leeds men det kan även vara en effektiv satsning när man vill stärka sitt varumärke

Vi har ett helt team av kompetenser.

  • On-page optimering
  • Länk arbete
  • Strategisk projektledare som planerar, rapporterar och håller ihop projektet
  • SEO-tekniker för det löpande arbetet
  • Copywriter med vana att attrahera sökmotorer
  • Designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor

Analys

Med hjälp av vårt analysverktyg kan vi lokalisera nya kunder och målgrupper till våra kunder, alternativt nyansera och utveckla kundens befintliga medlemmar/kunddatabas.
Vi kan analysera och gruppera dina kunder utifrån var de bor, hur mycket de handlar för mm. Med den ökade kunskapen om din målgrupp kan vi skapa rätt förutsättningar för att ditt budskap ska nå fram till mottagaren och ge önskat resultat.

Produktion

Vi kan hjälpa dig som kund med allt inom trycksaker. Behöver du hjälp med att formge din mässmonter, dina flyers, flaggor eller digitala kanaler? Vår ateljé tar fram kommunikativa idéer för digitala och tryckta kanaler och ser till att ditt budskap syns.

Vi kan producera alla de trycksaker ditt företag kan tänkas behöva. Allt ifrån annonser, affischer, foldrar och broschyrer till vepor och roll-ups.

Sociala medier

Behöver ditt företag hjälp med att administrera er sida på facebook, Instagram eller youtube? Lugn, vi löser det.
Vill du köpa reklam i sociala medier men du har ingen aning om hur det går till? Lugn, vi löser det.
Kontakta oss så berättar vi hur.