Direktreklam (DR)

Direktreklam (DR) är en tjänst där vi samarbetar med Postnord som är vår distributör. Antingen så skickar du Oadresserad (ODR) eller Adresserad (ADR) direktreklam. 

Med ODR jobbar vi geografiskt från riks ned till postnummernivå och allt däremellan. Det vill säga att oavsett om du vill kommunicera med hela befolkningen eller några gator i ett villaområde så löser vi det med ODR. När vi skickar ADR så är målgruppen än viktigare då vi kan nå precis vem som helst där du som kund väljer om vi ska selektera på kön, inkomst, bilägare, civil status etc etc.

Bara fantasin sätter gränserna. Postnord är distributören där våra brevbärare delar ut reklamen över hela riket.

Vi kan dela ut i princip vad som helst så länge det fysiskt går ner i brevlådan.

Prissättningen baseras på vikt och volym, därav ser vi gärna en kontakt innan vi kan ge ett pris så att vi får en rättvis bild av vad och i vilken omfattning du vill skicka ut.

Analys

Med hjälp av vårt analysverktyg kan vi lokalisera nya kunder och målgrupper till våra kunder, alternativt nyansera och utveckla kundens befintliga medlemmar/kunddatabas.
Vi kan analysera och gruppera dina kunder utifrån var de bor, hur mycket de handlar för mm. Med den ökade kunskapen om din målgrupp kan vi skapa rätt förutsättningar för att ditt budskap ska nå fram till mottagaren och ge önskat resultat.

Produktion

Vi kan hjälpa dig som kund med allt inom trycksaker. Behöver du hjälp med att formge din mässmonter, dina flyers, flaggor eller digitala kanaler? Vår ateljé tar fram kommunikativa idéer för digitala och tryckta kanaler och ser till att ditt budskap syns.

Vi kan producera alla de trycksaker ditt företag kan tänkas behöva. Allt ifrån annonser, affischer, foldrar och broschyrer till vepor och roll-ups.

Sociala medier

Behöver ditt företag hjälp med att administrera er sida på facebook, Instagram eller youtube? Lugn, vi löser det.
Vill du köpa reklam i sociala medier men du har ingen aning om hur det går till? Lugn, vi löser det.
Kontakta oss så berättar vi hur.